onsdag 8. september 2010

Fiasko!

Her kommer tidenes fiasko! He he.
Har i den siste tiden tatt frem alle gamle prosjekter som har ligget lenge til modning uten å bli ferdige. Tenkte det var greit å prøve å få noen av de ferdig i løpet av året. Så jeg tok fatt på en singel vott uten tommel i mønstret Paradoxical Mittens. Strikket nr. 2 uten å se på den første. Kan heller ikke helt forstå meg på fargevalget mitt, ville kanskje ikke valgt disse fargene sammen om jeg hadde startet i dag. Kult med sterke farger også da!

Så kommer vi til problemet...
Den ene er lilla med lime mens den andre er lime med lilla. Jeg har brukt fargene på samme sted i mønstret, men på den ene har den lilla tråden vært nærmest meg når jeg strikket, mens på den andre har tråden i lime vært nærmest meg. Tenk at det kan utgjøre så stor forskjell! Har ikke tenkt så mye over dette før, men i et slikt prosjekt blir det veldig tydelig.
Ikke alle prosjekter kan bli vellykket desverre..


September 2010 013">

6 kommentarer:

 1. Vottene ble jo nydelige de. De pår helt fint som "par" synes jeg!!

  SvarSlett
 2. Syns det ble kult med votter i hver sin hovedfarge jeg! Kult par når de er strikket på den måten :)

  SvarSlett
 3. Signerer de andre som sier at dette ikke er en fiasko, men et kult par :)

  SvarSlett
 4. Takk skal dere ha. Dette blir nok mine votter i vinter. Kult med et par votter som er i samme farge men likevell litt forskjellige, enig i det, men disse ble litt vell "mye" etter min smak. Hehe :)

  SvarSlett
 5. Enig med de som skriver at dette ble litt kult. Fine, litt uvanlige farger!

  SvarSlett